Ylläpitosiivoukset (YRITYSSIIVOUS)

Siivoamme asiakkaidemme toimitilat arjessa pitäen jatkuvasti huolta, että tilat ovat edustavat ja hygieeniset vuoden jokaisena päivänä. Ammattitaidolla ja työmme takana aidosti seisten.

Suunnittelemme yrityssiivouksemme aina tilojesi ja niiden käytön ehdoilla

Siivouspalvelustamme vastaa asiakkuudessasi vain siihen nimetty ja erikseen perehdytetty ammattitaitoinen siivoushenkilöstömme, joka siivoaa tiloissasi niihin tehdyn siivoustyöohjelman mukaisesti.

Päivittäisessä ylläpitosiivouksessa käytössämme on yrityssiivouksen ammattikäytön siivousmenetelmät, -koneet, -välineet ja -aineet, joilla takaamme tilojesi eri pintamateriaalien pitkät elinkaaret ja niihin optimoidut puhdistus- ja hoitomenetelmät.

Vastaamme yrityssiivouksen kumppaninasi tilojesi moitteettomasta kunnosta

Meidät wincleanilaiset tunnetaan tinkimättömästä kättemme jäljestä ja siitä, että teemme aina sen minkä lupaamme. Valvommekin säännöllisesti siivoustyömme laatua asiakkuuteesi nimetyn kokeneen siivoustyönjohtomme toimesta, jolla varmennamme että palvelu pelaa, reagoi ja elää tarpeittesi mukaan.

Palvelemme niin teollisuuden-, kaupan- ja toimistosiivouksen kuin porrassiivouksen kumppanina, jossa otamme yrityssiivouksen ammattilaisena kokonaisvastuun tilojesi onnistuneesta puhtaanapidosta.

Kerromme mielellämme lisää tavastamme erottautua ja esittelemme alasi asiakkuuksiamme Tampereella, Hämeenlinnassa ja Turussa. Kysy lisää tästä »

Täydennä lisäpalveluilla

Ylläpitosiivousta on mahdollista täydentää lisäpalveluilla, kuten vaihtomatto- ja saniteettitarvikepalveluilla sekä viherkasvien hoidolla ja kokouspalveluilla.